Ultimele cuvinte ale unor condamnati la moarte.

Am gasit ultimele cuvinte ale unor criminali care au fost condamnati la moarte.

„Mă voi întoarce ca în Independence Day. Exact ca în film, cu marea navă-mamă" - această declaraţie îi aparţine lui Aileen Wuorno, care a fost executată după ce a ucis şase bărbaţi despre care a spus că vroiau să o violeze.

 „Hai Raiders" - Robert Charles Corner a rostit aceste cuvinte înainte de a fi executat pentru că a ucis un bărbat şi a violat o femeie. Mesajul lui este un îndemn la performanţă, adresat echipei de fotbal american Oklahoma Raiders.

„Hai să-i dăm drumul, oameni buni! Închideţi şi încărcaţi! Nu e viaţa un rahat?" - Ultimele vorbe ale lui G.W Green au fost unele mobilizatoare, el fiind condamnat la moarte pentru că a omorât un ofiţer care se ocupa de delicvenţa juvenilă.

 „Aş prefera să fiu la pescuit" - Jimmy Glass a fost executat deoarece, în noaptea de Crăciun, a jefuit şi ucis un cuplu de bătrâni. Ultimele sale cuvinte au fost de o sinceritate rară.

 „Pupaţi-mă în fund" - Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui John Wayne Gacy, poreclit „Ucigaşul clovn". El a ucis şi torturat nu mai puţin de 33 de bărbaţi, iar porecla îi vine de la faptul că obişnuia să se îmbrace în costume de covn şi să distreze copiii la petreceri.

Mi se pare trist ca nu au avut cuvinte mai intelepte...dar dupa cum si-au trait viata asa au plecat si catre vesnicie.


Postări populare de pe acest blog

Azi trecem pe paranormal - Nodurile Hartmann

Pui, pui sa nu te deochi

Ce inseamna sa fii binecuvantat