O frumoasa poveste de dragoste :)

Ati auzit de Fred? Ei bine nici nu trebuia. El este un batranel care si-a pierdut sotia acum catva timp dupa ce au trait impreuna 75 de ani fericiti. 75 de ani de bucurie, de lacrimi, de incercari, de abundenta si de lipsuri, 75 de ani care i-au unit si i-au facut una. In zilele pe care le traim si cand va uitati in jurul vostru la cati oameni le dati sanse sa traiasca casatoriti pentru o asa lunga perioada de timp?


Din pacate oamenii nu mai inteleg ca o casatorie pentru care lupti, o casatorie in care treci peste defectele si neajunsurile celorlalti poate fi o casatorie fericita. Nu ai nevoie sa gasesti altceva mai buna, nu exista altceva mai bun, asta e doar o minciuna pe care ne-o spunem ci avem nevoie sa intelegem ca lucrurile care se strica pot fi reparate nu trebuie inlocuite.


Ei bine Fred al nostru dupa ce si-a pierdut sotia a auzit despre un concurs al unui studio de inregistrari care premiaza cea mai buna melodie scrisa si interpretata. Asa ca el a scris o scrisoare in care a spus ca el nu o sa cante pentru ca nu a fost cantaret dar are cateva versuri care le-a scris pentru aceea care i-a fost alaturi timp de 75 de ani si pe care a pierdut-o acum de putin timp.


Dupa ce au citit scrisoarea lui si povestea lui cei de la studio s-au hotarat sa ii faca o surpriza, s-au intalnit cu el, au discutat si i-au inregistrat cantecul scris de acesta. Este un video emotionant despre dragostea adevarata, despre doi oameni care s-au despartit dupa o lunga si frumoasa poveste de dragoste. Urmariti video-ul de mai jos.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna sa fii binecuvantat

Azi trecem pe paranormal - Nodurile Hartmann

Legenda anotimpurilor