Esti gata sa iti donezi viata?

O familie a avut un accident de maşină foarte grav. Mike, cel mai mic dintre cei doi fraţi era rănit foarte tare şi avea nevoie de o transfuzie de sânge.
Fratele său mai mare, Danny, care avea opt ani, avea aceeaşi grupă sanguină. Tatăl s-a aşezat lângă Danny şi i-a explicat foarte atent de ce era necesară o transfuzie de sânge şi cât de mult bine i-ar face fratelui său mai mic.

După o perioadă de tăcere, Danny a răspuns: "Da, tati, îi voi da sângele meu lui Mike ca să se facă bine." La spital, lui Danny i-a fost extras jumătate de litru de sânge. După ce i-a fost scos acul din venă, Danny s-a întors spre tatăl său şi cu lacrimi în ochi 1-a întrebat:
"Tati, eu când voi muri?"

Tatăl, revenindu-şi din şoc, şi-a dat imediat seama că Danny înţelesese greşit explicaţia lui referitoare la transfuzie. Băieţelul crezuse că îşi va da tot sângele ca să îl salveze pe frăţiorul său! Credea că după ce transfuzia va fi terminată, va muri... şi totuşi a fost de acord să îşi ajute frăţiorul.

Cati oameni ai in viata ta pe care esti gata sa ii ajuti asa? Pentru cati esti gata sa iti dai viata? Crede-ma, daca nu este macar o singura persoana in viata ta pentru care sa fii gata sa faci un astfel de lucru, ti-ai trait viata fara sens. Nu este nimic mai important in viata decat oamenii alaturi de care iti traiesti aceasta viata.


Postări populare de pe acest blog

Azi trecem pe paranormal - Nodurile Hartmann

Pui, pui sa nu te deochi

Ce inseamna sa fii binecuvantat