Semne ca imbatranim

Multi dintre cei care incep facultatea anul acesta sint nascuti in 1992.... la vremea cind tu stiai sa faci calcule si chiar sa rezolvi ecuatii... Ei nu au amintiri despre Reagan, erau copii in timpul razboiului din Golf. Pentru ei nu a existat niciodata un alt papa decit Ioan-Paul al II-lea. Nu au cintat niciodata "We are the world/We are the children" si cind Garcia-Marquez primea premiul Nobel pentru literatura, nu stiau nici macar sa citeasca.
Aveau - 3 ani cind a murit Ceausescu. Nu isi amintesc de "razboiul rece" si nu cunosc decit o Germanie, chiar daca au invatat la scoala ca au fost doua. Sint prea tineri ca sa isi aminteasca de explozia navetei Challenger. Pentru ei SIDA exista de cind lumea. Nu s-au jucat cu console de joc Atari, nu stiu ce este o cartela perforata, si cind a aparut CD-ul aveau un an... Multi nu au avut pick-up.

Pentru ei Star-War este o porcarie si efectele speciale sint patetice. Multi dintre ei nu stiu cum erau televizoarele alb-negru. Nu isi pot explica cum ne descurcam fara telecomanda. S-au nascut la trei ani dupa ce Sony a lansat walkman-ul.
Pentru ei patinele au fost intotdeauna cu un singur rind de role. Sa nu mai vorbim de "normalitatea" cu care privesc un telefon mobil sau un PC. Probabil ca nu s-au uitat niciodata la Star Trek sau Heidi. La mare cind fac baie nu se gindesc niciodata la "Falci", iar Michael Jackson este alb de cind lumea... Si cum sa le explici ca Travolta era mare dansator, cu un gabarit ca al lui?...
Sa stii ca cei care incep acum facultatea sunt tinerii de azi...

Si eu stau in pat...scriu pe blog, ma doare spatele si genunchii ca m-am aventurat sa joc ieri volei...si ma gandesc serios la cateva tratamente naturiste care m-ar putea ajuta sa imi reprimesc vitalitatea....pfuuuu

Cinste voua tinerilor :))))

Daca ti-a placut apasa like, la articol, sau lasa un comentariu. Multumesc :)

Postări populare de pe acest blog

Azi trecem pe paranormal - Nodurile Hartmann

Pui, pui sa nu te deochi

Ce inseamna sa fii binecuvantat