Oameni care inspira

Deseori in lume intalnim oameni care ne inspira. Prin curajul lor, prin devotamenul lor, prin faptul ca indiferent de ceea ce viata le-a adus ei nu s-au lasat doborati si au continuat sa lupte reusind sa impresioneze prin faptul ca au facut lucruri impresionante chiar daca conditiile vietii lor au fost nefavorabil de triste.

Acest exemplu este aceasta fetita, care in ciuda faptului ca si-a pierdut toate degetele de la o mana a devenit o excelente cantareata de pian.

Pur si simplu uimitor! In acest filmulet postat pe YouTube, o fata din China canta melodia lui Richard Clayderman “Souvenir D'enfance”, intr-un show televizat.

Lucrul extraordinar este ca ea canta intreaga melodie, foarte frumos, am putea adauga, in ciuda handicapului de care sufera: ei ii lipsesc toate degetele de la mana dreapta, scrie TIME.

In descrierea de pe YouTube se spune ca fata canta la pian de numai trei ani, ceea ce face performanta sa fie si mai uimitoare!



Unul din cei care a comentat la acest video spune ca dupa ce a vazut acest video se simte atat de rusinat ca el are toate degetele si le foloseste doar la a se juca jocuri video.

Ne simtim indreptatiti sa avem si sa ne folosim partile corpului dupa voia noastra si dupa bunul nostru plac uitand ca avand aceste parti este o binecuvantare pentru noi, binecuvantare care ar trebui folosita la scopul pentru care a fost creata. Iar daca se intampla sa nu avem aceea parte a corpului nu este un blestem ci o binecuvantare care nu am primit-o, o binecuvantare care ni s-a retras cu scopul de a fi noi o binecuvantare pentru altii, a fi o sursa de inspiratie, a fi un exemplu asa cum aceasta fetita a fost pentru o multime din cei care au vizionat video-ul ei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi trecem pe paranormal - Nodurile Hartmann

Pui, pui sa nu te deochi

Ce inseamna sa fii binecuvantat