Libertinismul aduce libertatea prostiei

Ca sa nu fiu singurul care citesc culmea prostiei de azi, va impartasesc si voua sa nu ziceti ca sunt partinitor. Titlul articolului suna cam asa O româncă de 23 de ani, cea mai tânără bunică din lume. Fiica ei de 11 ani a născut, mama ei a devenit stră-bunică la 40 de ani

Si povestea e asa:

"O româncă în vârstă de 23 de ani stabilită în Marea Britanie, care a născut primul copil la 12 ani, a devenit cea mai tânără bunică din lume după ce fiica ei a născut şi ea, la vârsta de 11 ani, relatează site-ul metro.co.uk.

Rifica Stănescu a fugit în Marea Britanie cu soţul ei, Ionel, pe când avea 11 ani şi a născut-o pe fiica sa, Maria, când avea 12 ani."

Si aici vine surpriza "romancii" dupa cum vedeti in poza...daca nu v-ati dat seama din nume:

Stănescu a devenit acum cea mai tânără bunică din lume, după ce Maria a născut şi ea un copil, Ion, la 11 ani. Fata era deja căsătorită de la zece ani.


Astfel, mama Rificăi, de asemenea numită Maria, a devenit stră-bunică la doar 40 de ani.

"Sunt bucuroasă că sunt bunică, dar mi-am dorit mai mult pentru Maria", a spus Rifica, acum mamă a doi copii.

Recordul anterior era deţinut de britanica Kelly John, care a devenit bunică la 29 de ani."

Deci treaba sta in felul urmatori. Pana acum tiganii faceau copii de la 14-15 ani in sus...ca sa fie diferiti si speciali. Dar datorita faptului ca acum mai nou sa faci copii la 14-15 ani nu mai e nici o surpriza nici un lucru incredibil...au trebuit sa ridice stacheta asa ca avem bunici la 23 de ani. Ce sa ma mai mire...cand sunt atatia care striga "NU mai vrem garduri" ca doar na "Mare e gradina Domnului si multi sar gardul" era prea veche, acum am scos gardurile complet.

Si ma mai mir ca lumea aceasta nu are viitor...si scolile mustesc de analfabeti. Sper ca parintii sa se trezeasca pana nu o sa fie prea tarziu...nu de alta, dar nu ai cum sa evoluezi intre analfabeti, poti doar sa devii putin mai analfabet.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Azi trecem pe paranormal - Nodurile Hartmann

Pui, pui sa nu te deochi

Ce inseamna sa fii binecuvantat