La ce bun?

Erau doi copii care se dadeau cu patinele pe un lac inghetat. Era o dupa-amiaza innorata si friguroasa, dar copii se jucau fara probleme, cand deodata gheata s-a crapat si unul dintre ei a cazut in apa. Celalalt copil, vazand ca pretenul lui se sufoca sub gheata a luat o piatra si a inceput sa bata cu ea , cu toata forta pana ce a reusit sa sparga gheata si sa il salveze pe prietenul sau.

Cand au ajuns pompierii si au vazut ce s-a intamplat, s-au intrebat: cum a reusit? Gheata era foarte groasa, este imposibil sa fi putut sa o sparga cu piatra aia si cu manutele lui asa de mici!

In acel moment a aparut un batran si a zis: "Eu stiu cum a facut ". "Cum?" l-au intrebat, si el a raspuns:
"Nu era nimeni in apropiere ca sa-i spuna ca nu se poate"

La ce bun ne amintim de atatea ori ca nu putem? La ce bun stai privesti si apoi lasi capul jos pentru a zice nu pot? La ce bun iti visezi viata in atatea feluri dar de atatea ori iti bagi coada intre picioara si lasi gheata sa se instaleze in viata ta?

La ce bun?

Ma simt atat de inghetat, ma simt prins...dar stiu ca pentru a sparge gheata tot ce am nevoie e o piatra micuta si sa uit ca "La ce bun?" nu e o intrebare valabila.

Postări populare de pe acest blog

Azi trecem pe paranormal - Nodurile Hartmann

Pui, pui sa nu te deochi

Ce inseamna sa fii binecuvantat